CZ / CZK
Měna
Přihlášení do zákaznického účtu
Neznáte heslo?
Registrovat
0
Košík je prázdný
Fifty espresso

Fifty espresso

259 Kč vč. DPH

Hmotnost

Senzorická charakteristika Sladká káva
Metody přípravy Espresso a automatický kávovar
Platnost nabídky Stálá nabídka

Jak chutná:

Kakao, hořká čokoláda, kakaové nibsy.

Složení:

50% Kolumbie, promyté zpracování, region Huila

50% Brazílie, natural zpracování, region Sul de Minas

Na co se hodí:

Espresso a mléčné nápoje.

Doporučení baristy:

Pro automatické stroje

Hrubost mletí nastavte na 2. nejjemnější stupeň, v případě, že máte stroj starší 4 let, zvolte nejnižší jemnost. Teplotu vody nastavte na střední. Výstupní objem espressa zvolte 45ml. Upravujte výstup dle preferencí.

Pro pákové stroje

Ná kávovaru nastavte tlak 6 barů a teplotu 91°C. Pomelte 18 g kávy a ve 30 vteřinách extrahujte 42 g výsledného espressa. Upravujte výstup dle preferencí.

Za všech okolností používejte filtrovanou nebo balenou vodu s alkalinitou v rozsahu 60-80 ppm.

Dobré vědět:

Pro přípravu espressa vždy používejte zrna nejdříve 10 dnů od data pražení. Po 1. otevření nechejte balíček alespoň 24 hodin vyvětrat, než kávu začnete připravovat. Předejdete tím nechtěným hořkým tónům v chuti.

Obsah balení:

Balení obsahuje praženou zrnkovou kávu arabica ve zvoleném množství.

Roman Nejedlý
Roman Nejedlý
pražič Fiftybeans
  • Vyhráli jsme pohár pražíren

    Vyhráli jsme pohár pražíren

  • Výběrová káva od poctivých farmářů

    Výběrová káva od poctivých farmářů

  • Praženo Baristou roku ČR

    Praženo Baristou roku ČR

  • Doručujeme rychle a kamkoliv

    Doručujeme rychle a kamkoliv