Jak chutná:
Po červeném ovoci, melase a čokoládě.
Složení:
Aktuálně jako Single pražíme promytou Caturru a Castillo od Johna Hurtada z regionu Huila.
Na co se hodí:
Skvělá volba pro Hoop, Pulsar, V60, batch brew, Aeropress nebo jiná filtrovací udělátka.
Doporučení baristy:
„Nejlepší chutě dosáhnete, když kávu SINGLE zalijete vodou o teplotě 100 °C. Vyšší teplota kvůli možnému „spálení“ zrna je mýtus. Pražíme ho při 600 °C, takže ho nemáte jak „spálit“.
Dobré vědět:
Pro přípravu filtrované kávy vždy používejte zrna nejdříve 7 dnů od data pražení. Po 1. otevření nechejte balíček alespoň 4 hodiny vyvětrat, než kávu začnete připravovat. Předejdete tím nechtěným hořkým tónům v chuti.
Obsah balení:
Balení obsahuje praženou zrnkovou kávu arabica ve zvoleném množství.